Analyse en Advies

Full service, persoonlijk.

IT en Marketing
Consultancy

Groei. Verandering. Verbetering. Drie kernzaken waarbij een goed advies van onschatbare waarde is. Elke onderneming heeft met een of meerdere van deze zaken te maken, vaak gaan ze samen of hebben ze invloed op elkaar.

Wij hebben veel kennis en ervaring opgedaan in de praktijk met Analyse en advies bij bedrijven uit verschillende branches, met elk hun eigen doelen en beschikbare middelen. Daarom kunnen wij voor elk vraagstuk, operationeel, technisch, marketing gerelateerd of administratief een passend advies geven.

Heldere analyses en bedrijfsadvies

De IT Consultancy diensten van Fairweb blijven niet bij het adviseren van een product of dienst. Wij streven altijd naar het optimale resultaat. U heeft een wens op IT gebied? Dan gaan wij die voor u vervullen. Of uw Marketing onder de loep nemen? Wij komen met een helder en bruikbaar advies.

Of u nu een verbetering wilt aanbrengen in de workflow of wilt overstappen op een nieuw systeem voor het ondersteunen van één of meerdere taken binnen uw organisatie. De basis ligt altijd in het in kaart brengen van de aspecten die voor u van belang zijn.

Bovendien kunnen wij u op weg helpen als het gaat om Online Marketing. SEO, SEA, Social Media advertising, maar ook met conversie optimalisatie en het verbeteren van de website bent u bij ons op het juiste adres. Door onze kennis op zowel technisch als marketing vlak, bevindt alle expertise zich onder één dak en kunnen technische zaken makkelijk opgepakt worden.

Luisteren is onze kracht

IT Consultancy is voor ons in één woord samen te vatten: Luisteren. U heeft een visie op IT- of operationeel gebied, onze taak is om dit om te zetten in een set haalbare doelen.

Analyse en advies op het gebied van Marketing is vooral naar alle aspecten kijken. Zijn de 4 P’s op order en worden alle kanalen goed ingevuld? Vooral Online Marketing wordt steeds belangrijker en de ontwikkelingen gaan snel. Laat ons helpen uw online zichtbaarheid op alle vlakken te vergroten en uw online doelstellingen te behalen. Lees hier meer over ons Marketing advies. 

Dit is alleen mogelijk door u aan het woord te laten en waar nodig richting te geven. Wanneer we tot een werkbaar geheel zijn gekomen en u tevreden bent met ons advies kunnen we de daad bij het woord voegen en het advies omzetten in een werkend geheel.

Hoe vullen we deze belofte in?

  • Samenwerken doen we vaak op locatie van de opdrachtgever
  • We houden van een pragmatische aanpak
  • We regelen alles, alleen resultaat telt

Voordelen voor u:

  • 1 vast contactpersoon die uw situatie kent
  • 1-op-1 Full service dienstverlening
  • 1 gezamenlijk doel
  • Resultaat!

Meer weten over onze dienstverlening?

Vraag ons om advies

Direct Contact

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Not readable? Change text. captcha txt