Analyse en Advies

Full service, persoonlijk.

Hoe kunnen we u helpen?

Groei. Verandering. Verbetering. Drie kernzaken waarbij een goed advies van onschatbare waarde is. Elke onderneming heeft met een of meerdere van deze zaken te maken, vaak gaan ze samen of hebben ze invloed op elkaar.

Wij hebben veel kennis en ervaring opgedaan in de praktijk met Analyse en advies bij bedrijven uit verschillende branches, met elk hun eigen doelen en beschikbare middelen. Daarom kunnen wij voor elk vraagstuk, operationeel, technisch, marketing gerelateerd of administratief een passend advies geven.

Analyse en advies

De IT Consultancy diensten van Fairweb blijven niet bij het adviseren van een product of dienst. Wij streven altijd naar het optimale resultaat. U heeft een wens op IT gebied? Dan gaan wij die voor u vervullen. Of uw Marketing onder de loep nemen? Wij komen met een helder en bruikbaar advies.

Of u nu een verbetering wilt aanbrengen in de workflow of wilt overstappen op een nieuw systeem voor het ondersteunen van één of meerdere taken binnen uw organisatie. De basis ligt altijd in het in kaart brengen van de aspecten die voor u van belang zijn.

Luisteren is onze kracht.

IT Consultancy is voor ons in één woord samen te vatten: Luisteren. U heeft een visie op IT- of operationeel gebied, onze taak is om dit om te zetten in een set haalbare doelen.

Analyse en advies op het gebied van Marketing is vooral naar alle aspecten kijken. Zijn de 4 P’s op order, en worden alle kanalen goed ingevuld? (Meer informatie over Marketing Consultancy? Klik hier.)

Dit is alleen mogelijk door u aan het woord te laten en waar nodig richting te geven. Wanneer we tot een werkbaar geheel zijn gekomen en u tevreden bent met ons advies kunnen we de daad bij het woord voegen en het advies omzetten in een werkend geheel.

Hoe vullen we deze belofte in?

  • Samenwerken doen we vaak op locatie van de opdrachtgever
  • We houden van een pragmatische aanpak
  • We regelen alles, alleen resultaat telt

Voordelen voor u:

  • 1 vast contactpersoon die uw situatie kent
  • 1-op-1 Full service dienstverlening
  • 1 gezamenlijk doel
  • Resultaat!

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van Analyse en Advies? Bel ons via 010-4293110, of vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zin in koffie en een goed gesprek?
Bel ons: 010 – 429 31 10

Direct Contact

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Not readable? Change text. captcha txt