Over ons

Full service, persoonlijk.

Hoe kunnen we u helpen?

Wie kan mij helpen mijn bedrijf te laten groeien?

Wilt u uw bedrijf laten groeien?

Voor elke bedrijf geldt: stilstand is achteruitgang. Elk bedrijf moet groeien, al is het maar om achteruitgang te voorkomen. Je verliest altijd wel klanten/omzet, en kosten stijgen elk jaar. Dus om dat te compenseren, moet je altijd focussen op groei. Nieuwe klanten, meer omzet, enz. Anders komt de continuïteit van je bedrijf in gevaar. En dat heeft weer grote gevolgen: financieel, maar ook ontslag van medewerkers. Kortom: hoe kun je je bedrijf laten groeien?

Maar hoe doe je dat?

Er zijn verschillende manieren om een bedrijf te laten groeien. Kijk eens achterom. Wat heb je in het verleden gedaan om nieuwe klanten binnen te halen? Blijkbaar is dat in het verleden gelukt. Kun je dat herhalen, of werkt dat vandaag de dag niet meer? En hoe komt dat dan?

Kies een groeistrategie

Volgens Ansoff zijn er vier groeistrategieën. Vier manieren om uw bedrijf te laten groeien: Marktpenetratie (bestaande producten in een bestaande markt), Marktontwikkeling (bestaande producten in een nieuwe markt), Productontwikkeling (nieuwe producten in een bestaande markt) en Diversificatie (nieuwe producten in een nieuwe markt). Onderzoek welke optie voor jouw bedrijf het beste is, en focus je volledig op die gekozen strategie. Heb je hulp nodig bij die beslissing? Neem dan contact op met ons.

Bekijk nieuwe mogelijkheden

Ontwikkelingen op het gebied van IT en Marketing gaan razendsnel. Zou het zo kunnen zijn dat je niet alle (nieuwe) mogelijkheden benut? Kan het zijn dat je kansen laat liggen, gewoon omdat je het niet weet? Laat je eens informeren over nieuwe technieken en inzichten.

Samenwerken?

“If you can’t beat them, join them”. Het is een optie om je bij een sterkere tegenstander aan te sluiten in plaats van het tegen hem op te nemen. Is dit een vreemd idee? Wist je hoeveel webshops zich hebben aangesloten bij bijvoorbeeld bol.com of Amazon? Daardoor overleven zij wel… Lees hier meer over dit onderwerp

Hoe verder?

Er zijn dus meer wegen die naar Rome leiden. Er zijn altijd meerdere opties. Misschien liggen sommige opties niet erg voor de hand. En van andere weet je misschien niet eens van het bestaan af. Het kan dus geen kwaad om eens een heel nieuw licht te laten schijnen op jouw onderneming. Wie weet wat er voor verrassing uitkomt.

Wil je ook je bedrijf laten groeien? Voor een vrijblijvend gesprek en een lekker kopje koffie bel je 010-429 31 10.

Hoe vullen we deze belofte in?

  • Samenwerken doen we vaak op locatie van de opdrachtgever
  • We houden van een pragmatische aanpak
  • We regelen alles, alleen resultaat telt

Voordelen voor u:

  • 1 vast contactpersoon die uw situatie kent
  • 1-op-1 Full service dienstverlening
  • 1 gezamenlijk doel
  • Resultaat!

Zin in koffie en een goed gesprek?
Bel ons: 010 – 429 31 10

Direct Contact

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Not readable? Change text. captcha txt