Add-ons / Plug-ins

Extra functionaliteiten

Aanvulling op een programma

Er is veel keuze in add-ons en plug-ins. Hoe bepaalt u welke voor u het beste is?

Bij Fairweb maken we graag gebruik van add-ons en plug-ins. Het zijn hulp-programma’s, een soort extra functionaliteit, welke u kunt toevoegen aan uw huidige applicaties, bijvoorbeeld aan uw webshop, of WordPress.

Welke add-on of plug-in moet ik hebben?

De keuze is enorm groot. Er zijn gratis plug-ins, maar ook kostbare beschikbaar. Dat maakt het wel lastig. Dus een goed advies kan u helpen om de juiste keuze te maken. Gelukkig zijn er veel gebruikerservaringen op internet te vinden. Maar zijn die echt relevant, en helpen die bij uw keuze?

We helpen met selecteren

Zoals gezegd hebben we ruime ervaring met add-ons en plug-ins. Dus voor advies gebaseerd op de praktijk kunt u bij Fairweb terecht. En als we zelf geen ervaring hebben, weten we hoe we de beste voor u kunnen vinden.

We helpen met implementeren

Het is niet verstandig om zomaar elke plugin zelf te installeren. Vaak vereist een plug-in nog wat extra aandacht. Is de plug-in bijvoorbeeld wel compatibel met uw huidige versie van de software?

En we ontwikkelen

Als er geen goede, geschikte plug-in beschikbaar is, ontwikkelt Fairweb deze voor u.

Kosten

Naast gratis plug-ins zijn er ook betaalde plug-ins. En de tarieven liggen nogal uiteen. Sommige kun je aanschaffen voor een bepaald tarief, terwijl je voor andere weer een abonnement moet afsluiten. Fairweb kan u daarin ontzorgen door de aanschaf en implementatie voor u uit te voeren.

 Hulp nodig? Bel ons: 010 – 429 31 10

Direct Contact

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Not readable? Change text. captcha txt