E-mail Marketing

Een krachtig medium

Snel, goedkoop en automatisch

Ontvangt u ook teveel e-mails in uw mailbox? E-mails waar u niet om heeft gevraagd, en over onderwerpen waar u geen interesse in hebt? Daar wilt u zelf toch niet aan meedoen?

E-mail Marketing is veel meer dan alleen het versturen van e-mails. Naast commerciële berichten  zou je volgens ons om een aantal goede redenen meer moeten doen met email marketing. Bijvoorbeeld als onderdeel van het aankoop-proces. Of na een aankoop, om te informeren of de klant tevreden is. Nee, geen lange vragenlijst als klanttevredenheidsonderzoek, maar een “persoonlijk” bericht van de directeur. Om te vragen of alles naar wens is.

Of tijdens de oriëntatiefase van de klant, kunt u middels een automatisch verstuurd e-mailtje aanbieden te helpen bij het selecteren. Maar denk ook aan bevestigingsmailtjes, of herinneringen.

Adressenlijst

Een belangrijke voorwaarde voor e-mail marketing is, dat u beschikt over een goede adressenlijst. Het beheren van uw adressenlijst kunnen we vaak automatiseren, waardoor u voldoet aan de GDPR wetgeving (General Data Protection Regulation). 

email
emails

Email marketing inzetten

Er zijn veel mogelijkheden om via e-mail in contact te komen met prospects en klanten. Niet om ze lastig te vallen, maar om ze te helpen met relevante informatie. Natuurlijk maakt u er een mooie e-mail van, met een duidelijke call-to-action. En vergeet geen mooie afbeeldingen toe te voegen. Een beeld zegt meer dan woorden. Er zijn voldoende gratis stock-afbeeldingen te vinden om uw verhaal te ondersteunen.

Email nieuwsbrieven versturen

Naast (geautomatiseerde) communicatie zijn email nieuwsbrieven een geweldig middel om uw klanten op de hoogte te houden. Wij kennen de kneepjes van het vak, en kunnen u helpen van A tot Z. Haal meer conversie door informatie en acties te delen met uw doelgroepen, gesegmenteerd of niet. Korte berichten over relevante onderwerpen, met een link naar een webpagina met meer info. Dat zijn kenmerken van een goede email nieuwsbrief.

Lees meer over onze Marketing Consultancy

Meer weten over onze dienstverlening?

Vraag ons om advies

Direct Contact

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Not readable? Change text. captcha txt