Event-Marketing

Uw bedrijf uitgelicht

In de schijnwerpers

Wilt u uw bedrijf eens goed in de schijnwerpers zetten met Event-Marketing? Er zijn gelegenheden genoeg om eens flink uit te pakken. En dat geeft een enorme impact, terwijl het niet veel hoeft te kosten.

Event-Marketing is de ervaringsmarketing van een merk, dienst of product door middel van promotie-evenementen. Onder Event-marketing vallen bijvoorbeeld beursdeelnames, symposia, de opening van een nieuw pand, maar ook een lokale braderie. Of neem uw grootste klanten mee naar de fabriek in het buitenland, of organiseer een wedstrijd dat aanhaakt op een actueel onderwerp. Wees origineel en val op. De impact op uw organisatie is tijdelijk groot, maar het levert veel op als u het goed doet. En met onze ervaring kunnen wij veel zorgen uit handen nemen.

Voorbeelden van Event Marketing

Je kunt de term Event Marketing aan veel activiteiten plakken, en dat is goed. Alle activiteiten die je buiten de on- en offline kanalen inzet, waarbij de bezoeker uw bedrijf en/of product ervaart, kun je onder Event Marketing zetten. Dat kunnen grote activiteiten zijn met veel mensen, maar ook in (hele) kleine groepjes. Onderschat de impact van kleine activiteiten niet. Juist kleinschalige activiteiten hebben veel impact op de bezoekers. Het verstevigt de band tussen uw klanten en u.

 

Denk bijvoorbeeld aan:

– Voor-Introductie van een nieuw product/dienst voor speciale klanten
– besloten bedrijfsbezoek (open dag)
– Bezoek een sportwedstrijd
– Bezoek een fabriek in het buitenland
– Organiseer een haringproeverij

De impact van Event-Marketing

Welke activiteit u ook onderneemt, de genodigden zullen er nog lang over napraten. Zelfs diegene die niet zijn geweest, om welke reden dan ook. Ze hebben het idee dat ze echt iets hebben gemist.

Natuurlijk besteed u hier ook aandacht aan op Social media om anderen te laten zien welke leuke activiteiten u allemaal onderneemt met uw klanten.

Lees ons blog over het nut van een beursdeelname. Waarom zou je op een beurs gaan staan? En wat kan het je opleveren? En hoe ga je dat dan doen? Fairweb helpt!

Hulp bij het organiseren van uw event?
Bel ons: 010 – 429 31 10

Direct Contact

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Not readable? Change text. captcha txt