Marketing Consultancy

Wij helpen uw bedrijf groeien

Marketing Consultancy voor uw onderneming

Staat uw product of dienst al goed in de markt? En wat houdt dat dan precies voor u in? Een goede invulling van de hele marketingmix is essentieel voor een succesvol bedrijf. Nieuwe mogelijkheden, nieuwe technieken, veranderingen op de markt. De ontwikkelingen gaan snel, kunt u alles bijhouden?

Marketing Consultancy

Met onze marketing analyses en adviezen helpen wij onze klanten vooruit. Altijd gericht op resultaat! We maken een analyse en geven vervolgens een gedegen advies, om dit vervolgens te kunnen implementeren. Op deze manier helpen wij ondernemers vooruit.

Fairweb biedt meer dan een marketing advies

Veel ondernemers hebben een marketingplan, u waarschijnlijk ook. Maar wanneer heeft u er voor het laatst kritisch naar gekeken? En weet u zeker dat alles (nog) klopt? Zijn er misschien ontwikkelingen binnen uw onderneming of in de markt die om aandacht vragen? En nieuwe (technische) mogelijkheden? Heeft u alles op uw netvlies? Kortom, heeft u heel uw marketing onder controle? Zo wordt bijvoorbeeld online marketing steeds belangrijker en gaan ook hier de ontwikkelingen vreselijk snel. Wij kunnen u helpen uw online zichtbaarheid op alle vlakken te vergroten en uw (online) doelstellingen te behalen.

Door onze kennis op zowel technisch als marketing vlak, bevindt alle expertise zich onder één dak. Vooral voor online marketing is dit een goede combinatie, omdat ons advies altijd gericht is op het verbeteren van beide processen. IT en online marketing is vaak met elkaar verwikkeld en op deze manier zullen onze technische adviezen ook voordelig zijn voor uw online marketing processen, en vice versa.

luisteren

Marketing advies op maat

Luisteren is onze kracht.

Wij kijken graag samen met u naar uw huidige marketingplan, een frisse blik kan namelijk veel nieuwe perspectieven bieden.

Een marketingplan met een duidelijke strategie is de basis voor al uw marketingactiviteiten. En om daar te komen is goed onderzoek en veel kennis en ervaring nodig. Als we uw en onze kennis en ervaring bundelen, dan komt daar wellicht een beter plan uit waarmee we verder kunnen bouwen aan uw succes. Vervolgens zorgen wij er samen met u ervoor dat uw marketingplan een succes wordt.

Hoe vullen we onze belofte in?

  • Samenwerken doen we vaak op locatie van de opdrachtgever
  • We houden van een pragmatische aanpak
  • We regelen alles, alleen resultaat telt

Voordelen voor u:

  • 1 vast contactpersoon die uw situatie kent
  • 1-op-1 Full service dienstverlening
  • 1 gezamenlijk doel
  • Resultaat!

Meer weten over onze dienstverlening?

Vraag ons om advies

010-4293110

Direct Contact

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Not readable? Change text. captcha txt