Marketing Consultancy

Een goede marketingmix?

Persoonlijk advies

Staat uw product of dienst al goed in de markt? En wat houdt dat dan precies voor u in? Een goede invulling van de hele marketingmix is essentieel voor een succesvol bedrijf. Nieuwe mogelijkheden, nieuwe technieken, veranderingen op de markt. De ontwikkelingen gaan snel. Kunt u alles bijhouden?

Marketing Consultancy is een breed begrip.

En wat heeft u er eigenlijk aan? Wij verstaan hieronder, alle analyses en adviezen op het gebied van Marketing, welke wij voor onze opdrachtgevers uitvoeren. Altijd gericht op resultaat!

Meer dan een advies

Veel ondernemers hebben een marketingplan. U wellicht ook. Maar wanneer heeft u er voor het laatst kritisch naar gekeken? En weet u zeker dat alles (nog) klopt? Zijn er misschien ontwikkelingen binnen uw onderneming of in de markt die om aandacht vragen? En nieuwe (technische) mogelijkheden? Heeft u alles op uw netvlies? Kortom, heeft u heel uw marketing onder controle?

luisteren

Luisteren is onze kracht.

Is het een idee om eens samen naar uw huidige marketingplan te kijken? Een frisse blik…

Een marketingplan met een duidelijke strategie is de basis voor al uw marketingactiviteiten. En om daar te komen is goed onderzoek, en veel kennis en ervaring nodig. Als we uw en onze kennis en ervaring bundelen, dan komt daar wellicht een beter plan uit waarmee we verder kunnen bouwen aan uw succes.

Hoe vullen we onze belofte in?

  • Samenwerken doen we vaak op locatie van de opdrachtgever
  • We houden van een pragmatische aanpak
  • We regelen alles, alleen resultaat telt

Voordelen voor u:

  • 1 vast contactpersoon die uw situatie kent
  • 1-op-1 Full service dienstverlening
  • 1 gezamenlijk doel
  • Resultaat!

Zin in koffie en een goed gesprek?
Bel ons: 010 – 429 31 10

Direct Contact

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Not readable? Change text. captcha txt