Social Media

Informeel contact

Persoonlijk contact

Over Social Media zijn veel verschillende meningen. Wij denken dat Social Media uw onderneming kan helpen. Uw actieve aanwezigheid bepaald mede het beeld dat anderen van uw onderneming hebben. Dus laten we dat dan positief beïnvloeden, zonder dat het u veel tijd kost.

Social Media inzetten, een goede keus?

Of het nuttig is om Social Media in te zetten in uw marketingmix? Ja, dat is het zeker. Het is namelijk een laagdrempelig kanaal, zowel voor u als ondernemer, als voor de ontvanger van uw boodschap. Het informele karakter zorgt ervoor dat de ontvanger de boodschap ontvangt, en eenvoudig kan delen. En het mooie is: het kost u niet veel moeite.

Hoe zet u Social Media in?

Maak een keuze welke Media u wilt inzetten. Kies voor die media waar uw doelgroep zit. Zo is Facebook een logische keuze als u consumenten wilt bereiken, en LinkedIn voor professionals. Maar vergeet ook de andere platforms niet, anders doet u uzelf tekort. Belangrijk: Plaats regelmatig berichtjes en commentaren bij anderen. Daarmee vergroot u uw netwerk en dus uw bereik.

Wat kunt u ermee bereiken?

Veel lokale ondernemers gebruiken Facebook om acties onder de aandacht te brengen. Met name kortlopende acties, zoals tijdelijke kortingen, vinden snel en effectief hun weg naar de juiste doelgroep. Het bericht wordt eenvoudig gedeeld, waardoor uw bereik enorm toeneemt.

En voor zakelijke doelgroepen zijn berichten, artikelen en advertenties op LinkedIn een goede manier om uw bedrijf of product onder de aandacht te brengen bij een hele specifieke doelgroep.

Het kan ook hele verrassende contacten opleveren. Mensen die bij u willen komen werken, of die meer van uw producten willen weten. Het laagdrempelige van dit kanaal kan hele leuke, onverwachte effecten opleveren. Laat u eens informeren over de mogelijkheden.

Lees meer over onze Marketing Consultancy

Meer informatie over Social Media?
Bel ons: 010 – 429 31 10

Direct Contact

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Not readable? Change text. captcha txt