WooCommerce Webshop

E-commerce op zijn best.

WooCommerce webshop laten bouwen

WooCommerce Webshop laten bouwen

WooCommerce is uiterst geschikt voor het bouwen van kleine en grotere webshops. Snelheid, flexibiliteit en gebruiksgemak zijn de sterke punten van dit systeem, ontwikkeld voor WordPress

WooCommerce als basis voor uw webshop

Er zijn een aantal goede redenen om voor WordPress en dus WooCommerce te kiezen als u een webshop wilt laten bouwen. Dit systeem is sinds 2011 uitgegroeid tot een toonaangevend E-commerce platform. Het systeem wordt meerdere keren per maand ge-update en breed ondersteund door een community van ervaren ontwikkelaars. Wilt u een WooCommerce webshop laten bouwen? Bekijk dan deze 5 voordelen:

1. Flexibiliteit.

10 of 10.000 producten, met WooCommerce is het mogelijk. Door de uitgebreide importmogelijkheden en het eenvoudige beheerportaal is uw webshop uiterst schaalbaar.

2. Gebruiksgemak.

Zelf gemakkelijk aanpassingen maken aan de lay-out, indeling en inhoud van uw webshop. Door de visuele paginabouwer en de intuïtieve interface kunt u met minimale uitleg al zelf aan de slag!

3. Onbeperkte uitbreidingsmogelijkheden.

Met de vele beschikbare WordPress plug-ins kan de functionaliteit webshop uitgebreid worden op elk denkbaar vlak. Zo kunt u uw klanten optimaal bedienen.

4. Goede vindbaarheid in zoekmachines.

Met de standaard functionaliteit van WooCommerce wordt al een groot deel van de inrichting voor zoekmachines voor u uit handen genomen. Met de toevoeging van een SEO plug-in kan deze vindbaarheid nog verder verbeterd worden.

5. Geen abonnementskosten

Het gebruik van WordPress en WooCommerce is volledig gratis. Ongeacht het aantal producten, categorieën en bezoekers dat u op uw webshop heeft. Het enige wat u nodig heeft is hosting en een domeinnaam.

Producten verkopen via internet

Naast WordPress zijn er veel verschillende systemen om uw producten aan te bieden op internet. Zo zijn er zogenaamde SaaS (Software As A Service) oplossingen die worden aangeboden door een derde partij als platform waarbij op maandbasis wordt betaald voor het gebruik. Deze software staat op een centrale server bij de aanbieder, die zorgt voor hosting, installatie en onderhoud, dat heeft voordelen maar levert ook beperkingen op voor de veeleisende ondernemer. Voor die groep zijn er systemen die op een eigen server gehost kunnen worden. WooCommerce behoort tot de laatste variant en is daarmee zeer schaalbaar. Daarnaast heeft u de volledige controle over uw eigen data.

Wat wij u bieden:

 • Een lay-out die past bij uw product
 • Inrichting van categorieën
 • Productfilters per categorie
 • Inrichting van uw datastructuur
 • Opgeleverd met uw volledige productassortiment
 • Import- en Export functionaliteit

Meer weten?

Wij bellen u graag terug.

Advies voor uw business case

Door onze ervaring met het bouwen, onderhouden en beheren van WordPress systemen en WooCommerce webshops kunnen wij u voorzien van het juiste advies voor uw specifieke situatie.

Wilt u fysieke producten producten verkopen, digitale of misschien wel beide? Gaat u producten zelf versturen uit een eigen magazijn of laat u de producten door uw leverancier direct naar de klant sturen (Drop Shipment)? Wilt u voorraad beheren? Gebruikt u de webshop als basis voor uw administratie of wilt u deze misschien koppelen aan uw boekhoudsysteem?

Dit zijn een aantal concrete vragen die wij aan u zullen stellen om te bepalen welke configuratie voor uw situatie het meest geschikt is. Op basis van uw antwoorden wordt een advies gegeven en een functie overzicht opgesteld.

Het oog wil ook wat natuurlijk, daarom kunnen wij samen met u bepalen welke uitstraling de webshop zal krijgen. Uiteraard aansluitend bij de branche, het type producten dat u aanbiedt en uw specifieke voorkeuren.

Uw WooCommerce webshop in 4 stappen

 • Inventarisatie

  In een persoonlijk gesprek brengen wij in met een aantal concrete vragen in kaart wat uw wensen zijn.

 • Lay-Out

  We creeeren een lay-out voor uw webshop die past bij uw bedrijf en de producten die u aanbiedt.

 • Implementatie

  We implementeren alle functionaliteit die u en uw bezoekers nodig hebben,

 • Data import

  We structureren en importeren al uw productdata zodat u bij oplevering direct aan de slag kunt met verkopen

Meer weten over onze dienstverlening?

Vraag ons om advies

Direct Contact

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Not readable? Change text. captcha txt