Een gelukkig en gezond 2015 toegewenst!

Bij deze willen wij u van harte welkom heten op onze vernieuwde en verbeterde website. Dit is ons eerste nieuwsbericht, in de toekomst willen wij u op de hoogte gaan houden van het laatste nieuws omtrent het bedrijf en de laatste trends op het gebied van onze dienstverlening.

We kijken terug op een fantastisch 2014 met vele hoogtepunten en veranderingen. Hier is een kleine terugblik op ons 2014!

Uitbreiding dienstverlening met Cloud Services

In februari 2014 zijn wij gestart met het aanbieden van Google Apps cloud services voor onze klanten. U kunt zeer flexibel uw bestanden, contacten, e-mail en veel meer in de cloud plaatsen. Voor een klein bedrag per maand heeft u al overal beschikking tot uw data. Voor grotere organisaties hebben wij oplossingen op maat.

U kiest zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Wilt u bijvoorbeeld wel of geen bestanden opslaan in de cloud, deze delen met collega’s of samen aan documenten werken. Wilt u gebruikmaken van onze premium support of wilt u zelf uw apps beheren? Alles is mogelijk en wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste dienstverlening.

Lees meer over onze cloud diensten ->

 

Webhosting in eigen beheer

Toen in april mei 2014 een aantal nieuwe klanten met een specifiek wensenpakket bij ons aanklopten hebben wij besloten om de webhosting die eerder werd uitbesteed ook in eigen beheer te nemen. We hebben een netwerk van 2 zeer krachtige webservers opgezet en alle klanten gemigreerd naar deze nieuwe omgeving.

Naast het feit dat we deze nieuwe klanten tot op heden naar alle tevredenheid hostingdiensten aanbieden, waren ook de reacties van bestaande klanten overweldigend. Dit was voor ons een reden om meer te focussen op hosting en na deze verbetering zijn er vele tevreden hostingklanten toegevoegd.

Bekijk de mogelijkheden voor hosting ->

 

Ruimtetekort

In augustus 2014 werd het tijd voor de volgende stap in het groeiproces. Na een uitbreiding van ons team moest ook een verbetering in werkruimte volgen. We hebben dus besloten op zoek te gaan naar een nieuwe kantoorruimte die we vonden aan De Brauwweg 52 te Schiedam.

Heeft u behoefte aan een vrijblijvend introductiegesprek met betrekking tot uw website, of wilt u onze visie op uw toekomstige of huidige IT dienstverlening. Dan willen wij u van harte uitnodigen om onder het genot van een kopje koffie van gedachte te wissen met een van onze specialisten.

Neem contact met ons op voor een afspraak ->

 

We willen ten slotte al onze klanten en relaties bedanken voor dit geweldige jaar. Waarin we veel nieuwe dingen hebben mogen leren en nog meer mensen blij hebben kunnen maken met een vernieuwde en verbeterde website, webshop, huisstijl of een geslaagd IT project.

Daarnaast maken we nu de belofte dat we in 2015 nóg beter zullen worden in wat we doen. We er voor u zijn op de momenten dat het goed gaat en u uiteraard ook op ons kunt rekenen als het eens wat minder goed gaat.

 

De beste wensen, en een gelukkig maar vooral succesvol 2015!

 

Fairweb. No Nonsense.

 

 

 

Leave a Comment