Zoekmachine Adverteren

Optimaal rendement uit uw Google Ads campagnes

Hoger rendement met SEA

Google Ads zorgt voor meer bezoekers op uw website, maar hoe zou u het vinden als er een maximaal rendement uit uw campagnes gehaald wordt? Niemand kan vooraf weten wat het resultaat van een campagne gaat worden. Dus ongeacht hoeveel kennis en ervaring er ook is: elke campagne is toch weer een gok!

Daarom is het belangrijk dat een campagne gevolgd wordt, en waar nodig bijgestuurd wordt. Vervolgens goed analyseren (hebben we de doelstellingen bereikt?), en wat kunnen we eruit leren. Na verloop van tijd kunnen we namelijk precies zien welke campagne werkt, en welke niet. Vervolgens kunnen we aan verschillende knoppen draaien: budget, doelgroep, zoekwoorden, biedstrategie, noem het maar op. Ten slotte passen we de succesvolle punten toe in de volgende campagne. Door onze ervaring weten wij welke factoren belangrijk zijn voor een succesvolle campagne en kunnen wij hierop inspelen en deze factoren beïnvloeden. U behoudt de volledige controle over de kosten en de opbrengst van uw Google Ads account, maar wij helpen u graag met ons advies.

Google Ads management in de praktijk

Het managen van Google Ads campagnes is een doorlopend proces. Door continue alle campagnes te blijven monitoren, kan men leren van de resultaten, en tijdig bijsturen wanneer er een trendbreuk zichtbaar wordt.

Ook zit de uitdaging vooral in de onderlinge relatie tussen campagnes van verschillende platformen. Hoe helpt een bericht op Facebook of LinkedIn om het aantal bezoekers op uw website te vergroten. En welke impact heeft uw email nieuwsbrief op een tijdelijke actie? Juist de onderlinge samenhang zorgt voor een hoger rendement.

Gratis advies?

Wilt u gratis advies over wat Google Ads voor u kan betekenen? Vul onderstaand contactformulier in.

Hoe dan?

Campagne management is een continue proces van bedenken, opzetten, uitsturen, analyseren, verbeteren, opnieuw analyseren, weer aanpassen, enz, enz. Zo kan men testen en ontdekken wat meer rendement oplevert, en wat minder. Daardoor kun je steeds verder optimaliseren. Zonder dit proces kan met nooit tot het optimale resultaat komen.

Door campagnes nauwkeurig te managen verhoogt men het rendement van al deze campagnes. Meer impact en lagere kosten. Het kost wat moeite, maar het levert veel meer op. En Fairweb kan u daarbij helpen.

Lees meer over onze Marketing Consultancy.

 Hulp nodig? Bel ons op 010 – 429 31 10 of vul onderstaand contactformulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Direct Contact

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Not readable? Change text. captcha txt