Online Marketing

Kunnen we helpen?

Wij helpen uw onderneming graag vooruit op het gebied van Online Marketing. Met de juiste ervaring, creativiteit en kennis adviseren en implementeren wij de (online) marketingcampagnes die u nodig heeft.

Online Marketing

Meer verkeer, meer leads en meer rendement behalen met online marketing? Het wordt steeds belangrijker om online goed vindbaar te zijn en de juiste traffic naar jouw website te leiden. De ontwikkelingen gaan verschrikkelijk snel en daarom is het belangrijk om hier goed op in te spelen.

Om dit te realiseren kunnen wij u helpen met het opzetten en uitvoeren van een duidelijke online marketing strategie. Wij helpen u bij het verbeteren of bouwen van een zoekmachine geoptimaliseerde website, kunnen Google Ads campagnes voor u opzetten, bouwen salesfunnels, e-mail campagnes en realiseren technische koppelingen voor het verkopen via marketplaces. Dit doen wij met zowel kennis en ervaring in de IT als in online marketing, wat zorgt voor de perfecte combinatie om snel ontwikkelingen door te maken.

Online marketing omvat veel verschillende kanalen die allen een andere aanpak eisen. Samen met u gaan we aan de slag met het opstellen van een duidelijk marketingplan waarin alle doelstellingen aan bod komen. Na uitgebreide analyses, komen wij met een advies om de knelpunten aan te pakken, de kansen te benutten en de juiste kanalen in te zetten. Vervolgens gaan wij hiermee aan de slag en blijven wij analyseren en adviseren zodat u met uw bedrijf blijft ontwikkelen en groeien.

Marketing Consultancy

Naast dat wij graag helpen op het gebied van online marketing, bieden wij graag het hele plaatje en kijken wij verder dan dat. Zo beginnen wij bij het begin en kijken wij eerst naar hoe uw product of dienst op dit moment in de market staat. Staat uw product of dienst al goed in de markt? En wat houdt dat dan precies voor u in? Een goede invulling van de hele marketingmix is essentieel voor een succesvol bedrijf.

Als de 4 P’s van uw marketing niet consistent zijn ingevuld, is dat een belemmering voor uw succes. Een goed onderbouwd marketingplan is het uitgangspunt voor alle marketingactiviteiten. Daardoor versterken deze activiteiten elkaar en zo leiden deze met elkaar tot meer succes. Met onze Marketing Consultancy luisteren wij naar uw verhaal en komen wij vervolgens met een gedegen advies. Vanuit daar kunnen wij samen met u verder werken naar resultaat.

Creatie

Ideeën omzetten in een visuele elementen. Opvallen op je eigen manier. Dat is wat we elke dag voor onze klanten realiseren.

Ieder bedrijf heeft unieke kenmerken, door de juiste designtaal te kiezen en uitingen consistent te maken zorgen wij voor herkenbaarheid. Contentcreatie, website design, ontwerp, copywriting en realisatie, online en offline. Wij zorgen voor media die aanspreekt.

 

Marketing Consultancy

Marketing omvat alle aspecten ter ondersteuning tot het bereiken van het bedrijfsdoel. Dat bedrijfsdoel is over het algemeen het verdienen van geld (om de continuïteit van het bedrijf te kunnen waarborgen). Om geld te verdienen kunt u verschillende activiteiten ondernemen. Deze activiteiten kan men onderverdelen in 4 onderwerpen (de 4 marketing P’s):

Product

Welk product(en) en/of welke dienst(en) biedt u precies aan? Vaak is dat meer dan u denkt. Als het een tastbaar product betreft, zitten daar ook vaak bepaalde services bij. Denk aan het afleveren, de garantie, advies en ondersteuning, hulp bij installatie, enz. Denk ook aan reserveonderdelen, reparaties en retouren.

En als u een dienst aanbiedt, wat houdt die dienst dan precies in? En vooral: wat niet? Is dat goed en duidelijk omschreven?

Prijs

Het onderdeel Prijs is misschien wel het moeilijkste onderdeel, en misschien daardoor wel het meest onderschatte onderdeel. Toch is “prijs” een geweldig instrument. De prijs die u vraagt zegt namelijk iets over (de kwaliteit van) uw product. Het is heel goed mogelijk te experimenteren met de prijs. Het zal u waarschijnlijk verrassen.

Het is in elk geval heel belangrijk om goed te kijken naar kosten, marges, en verkooptarieven.

Plaats

Waar bied u uw product/dienst aan? Daarmee wordt bedoelt de hele distributie van uw product/dienst. Dat kan een fysieke plek zijn (winkel, stand, benzinepomp, grootwinkelbedrijf, op stations, enz.), maar ook online. Maakt u gebruik van een webshop?

Maar ook vragen als: heeft u voorraad, en zo ja, waar? Of bij een dienst: heeft u voldoende resources om de dienst uit te kunnen voeren? En zo ja, op welke termijn? Al deze aspecten kunnen uw bedrijf succes brengen, of juist schade toedoen.

Promotie

Promotie omvat alle communicatie over uw bedrijf, en uw producten/diensten. Het zijn niet alleen reclame-uitingen, maar ook de persoon die de telefoon oppakt, of hoe de website eruit ziet. Uw huisstijl, en uw presentatie op een beurs. De winkelinrichting, en uw visitekaartje. Zelfs de (bevestigings-)-e-mail, en de verpakking.

Elke uiting, elke communicatie met de buitenwereld is promotie van uw onderneming, uw product(en) en/of uw diensten. Haalt u er op dit moment alles uit?

Alles op elkaar afgestemd

Als we al deze onderdelen apart bekijken, kunnen op een aantal vlakken verbeteringen mogelijk zijn. Maar de grootste kracht ligt in de combinatie van deze afzonderlijke onderdelen. Alle aspecten moeten volgens een zelfde strategie in elkaar passen. Door elke “P” in te vullen met dezelfde marketingstrategie als uitgangspunt, zal elke afzonderlijke “P”  deze strategie optimaal ondersteunen. Elke afwijking zorgt namelijk voor onduidelijkheid bij uw klant. Door een consistente doorvoering van de gekozen strategie over alle onderdelen van uw marketingmix kunnen we dat voorkomen.

Hoe vullen we deze belofte in?

  • Samenwerken doen we vaak op locatie van de opdrachtgever
  • We houden van een pragmatische aanpak
  • We regelen alles, alleen resultaat telt

Voordelen voor u:

  • 1 vast contactpersoon die uw situatie kent
  • 1-op-1 Full service dienstverlening
  • 1 gezamenlijk doel
  • Resultaat!

Meer weten over onze dienstverlening?

Vraag ons om advies

Direct Contact

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Not readable? Change text. captcha txt