Social Media Marketing

Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn

Persoonlijk contact

Social Media Advertising kan van zeer grote waarde zijn voor uw bedrijf. Creëer merkloyaliteit, vergroot uw naamsbekendheid en genereer meer conversies met de juiste advertenties.

Social Media Marketing, een goede keus?

Of het nuttig is om Social Media in te zetten in uw marketingmix? Ja, dat is het zeker. Het is namelijk een laagdrempelig kanaal, zowel voor u als ondernemer als voor de ontvanger van uw boodschap. Het informele karakter zorgt ervoor dat de ontvanger de boodschap ontvangt en eenvoudig kan delen. De kosten zijn beperkt, maar met de juiste campagnes kunnen de resultaten verbluffend zijn. Fairweb helpt u bij het realiseren van succesvolle campagnes.

Kanalen voor social media adverteren

Samen met u bepalen wij welke kanalen het beste resultaat op gaan leveren. Hiervoor is het belangrijk om de doelgroep te bepalen en te onderzoeken waar deze consumenten zich vooral bevinden. Door advertenties te combineren met organische posts wordt klantloyaliteit opgebouwd. Social Media is het perfecte kanaal om uw merk te promoten, klanten te betrekken en op een interactieve manier gemakkelijk te communiceren. Vergroot uw netwerk en bereik.

Bovendien zijn wij hier om de technische koppelingen tussen uw website en de social media kanalen te realiseren, zodat alle resultaten goed gemeten kunnen worden en de juiste keuzes kan maken op basis van correcte data. Bij Fairweb werken wij bovendien vaak op locatie, waardoor de lijntjes kort zijn en er snel en gemakkelijk gecommuniceerd kan worden. Zeker voor social media marketing is dit handig, omdat dit kanaal vaak gebruikt wordt om recente gebeurtenissen te delen. Zo zijn wij, en uw volgers, altijd up-to-date.

Meer informatie?

Wat kunt u ermee bereiken?

Veel lokale ondernemers gebruiken Facebook om acties onder de aandacht te brengen. Met name kortlopende acties, zoals tijdelijke kortingen, vinden snel en effectief hun weg naar de juiste doelgroep. Het bericht wordt eenvoudig gedeeld, waardoor uw bereik enorm toeneemt. Overigens kan met een succesvolle strategie een heel merk opgebouwd worden via Social Media. Vaak wordt Google als belangrijkste kanaal gezien om meer bezoekers en meer conversies te realiseren, maar tegenwoordig zijn er ook bedrijven die hun gehele succes aan Instagram te danken hebben. Door het targetten van de juiste doelgroep, met aantrekkelijke content en een goede strategie hebben zij deze successen kunnen realiseren.

Voor zakelijke doelgroepen zijn berichten, artikelen en advertenties op LinkedIn een goede manier om uw bedrijf of product onder de aandacht te brengen bij een hele specifieke doelgroep.

Het kan ook hele verrassende contacten opleveren, zoals mensen die bij u willen komen werken of die meer van uw producten willen weten. Het laagdrempelige van dit kanaal kan hele leuke, onverwachte effecten opleveren. Laat u eens informeren over de mogelijkheden.

Lees meer over onze Marketing Consultancy

Meer weten over onze dienstverlening?

Vraag ons om advies

Direct Contact

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Not readable? Change text. captcha txt