Zoekmachine Adverteren

Optimaal rendement uit uw Google Ads campagnes

Hoger rendement met SEA

Google Ads zorgt voor meer bezoekers op uw website, maar hoe zorg je ervoor dat je hiermee het beste rendement behaald? Met onze ervaring en kennis, helpen wij uw bedrijf graag met het opzetten van succesvolle Google Ads campagnes.

Zoekmachine adverteren

Google Ads campagnes kunnen voor meer omzet zorgen, maar je kan er ook snel geld mee verliezen. Wij zorgen samen met u voor succesvolle Google Ads campagnes met maximaal rendement. Met de juiste kennis en ervaring helpen wij u graag met zoekmachine adverteren, ook wel SEA genoemd.

Door Google Ads in te zetten als advertentiemiddel, wordt u direct beter vindbaar voor potentiële klanten. De advertenties worden getoond bij bepaalde ingestelde zoekopdrachten in Google en hierdoor heeft u direct meer naamsbekendheid. Dit is natuurlijk mooi, maar het doel is het behalen van meer conversies. Zeer succesvolle campagnes kunnen soms wel een ROAS van 10 halen. Dit betekent dat voor iedere €100,- dat aan advertentiebudget wordt uitgegeven, er €1000,- aan verdiend wordt.

SEA optimaliseren

Niemand kan vooraf weten wat het resultaat van een campagne gaat worden. Dus ongeacht hoeveel kennis en ervaring er ook is: elke campagne is toch weer een gok! Omdat iedere bedrijf en daardoor ieder campagne anders is, is het belangrijk dat een campagne altijd goed gemonitord en, waar nodig, bijgestuurd wordt. Vervolgens worden de campagnes goed geanalyseerd (hebben we de doelstellingen bereikt?) en kan hier veel van geleerd worden. Na verloop van tijd kunnen we namelijk precies zien welke campagne werkt, en welke niet.

Gratis SEA advies?

Vervolgens kunnen we aan verschillende knoppen draaien: budget, doelgroep, zoekwoorden, biedstrategie, noem het maar op. Ten slotte passen we de succesvolle punten toe in de volgende campagne. Door onze ervaring weten wij welke factoren belangrijk zijn voor een succesvolle campagne en kunnen wij hierop inspelen en deze factoren beïnvloeden. U behoudt de volledige controle over de kosten en de opbrengst van uw Google Ads account, maar wij helpen u graag met ons advies.

Google Ads management in de praktijk

Het managen van Google Ads campagnes is een doorlopend proces. Door continu alle campagnes te blijven monitoren, kan men leren van de resultaten, en tijdig bijsturen wanneer er een trendbreuk zichtbaar wordt. Alleen op deze manier kunnen succesvolle Google Ads campagnes gerealiseerd worden. Door onze ervaring en kennis kunnen wij met de beste strategie een campagne opzetten, om vervolgens deze goed te blijven monitoren, analyseren en verbeteren waar nodig. Door steeds te analyseren en verbeteren, kom je uiteindelijk tot het beste resultaat.

Ook zit de uitdaging vooral in de onderlinge relatie tussen campagnes van verschillende platformen. Hoe helpt een bericht op Facebook of LinkedIn om het aantal bezoekers op uw website te vergroten. En welke impact heeft uw email nieuwsbrief op een tijdelijke actie? Juist de onderlinge samenhang zorgt voor een hoger rendement.

Door campagnes nauwkeurig te managen verhoogt men het rendement van al deze campagnes. Meer impact en lagere kosten. Het kost wat moeite, maar het levert veel meer op. En Fairweb kan u daarbij helpen.

Lees meer over onze Marketing Consultancy.

Meer weten over onze dienstverlening?

Vraag ons om advies

Direct Contact

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Not readable? Change text. captcha txt