Zoekmachine Optimalisatie

Meer conversies door SEO

SEO

Online vindbaar zijn met uw website. Trek de juiste bezoekers met SEO. Want veel bezoekers op uw website is mooi, maar u wilt de juiste bezoekers. Kwaliteit boven kwantiteit!

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, helpt u hoger scoren in de onbetaalde zoekresultaten van Google. SEO bestaat uit verschillende aspecten die allen bestaan uit het optimaliseren van de website voor zoekmachines, waardoor deze beter vindbaar wordt op relevante zoektermen. Het is hierbij erg belangrijk om het juiste verkeer te genereren, want het is natuurlijk leuk dat uw website veel verkeer heeft maar het belangrijkste is dat deze bezoekers ook daadwerkelijk converteren.

Wij zorgen ervoor dat uw website bezoekers genereert die ook blijven. U wilt met uw website een bepaald doel bereiken, meestal is dit het aanzetten van bezoekers tot een bepaalde actie. Met onze ervaring in zoekmachine optimalisatie en de mogelijkheid om uw website aan te passen kunnen wij, samen met u, dit doel nastreven. Dit doen wij door ten eerste te beginnen met het analyseren van de website: Waar liggen de verbeterpunten en hoe gaan we te werk?

Door onze kennis van zowel IT als online marketing, kunnen wij alle technische SEO aanpassingen zelf doorvoeren. Met deze combinatie zorgen wij ervoor dat stappen snel gezet kunnen worden en hier sneller resultaat uit voortkomt.

Gratis SEO Check?

search engine optimalisation

SEO: Hoe doen we dat?

Door uw website te analyseren en kritisch te kijken hoe uw website scoort op de belangrijkste punten voor zoekmachine optimalisatie creëren wij een goed beeld van de huidige status van de website. Dit is het vertrekpunt voor het verbeterproces waarmee we de verbeterpunten in beeld brengen.

We adviseren u in het bepalen van een goede keyword strategie, en doorvoeren van wijzigingen die de vindbaarheid van uw website ten goede komen. Daarnaast maken we u wegwijs met tools die u kunt gebruiken om het groeiproces in de gaten te houden. Tevens geven wij u een aantal tips die u kunt gebruiken om in de toekomst zelf verder te bouwen aan uw SEO.

Zoekmachine optimalisatie bevat een aantal onderdelen. Een goede keyword-strategie is heel belangrijk. Zo moet de tekst op uw webpagina de relevante zoektermen bevatten en het mag niet te kort maar ook niet te lang zijn. Maar ook een duidelijke structuur van kopjes en tussenkopjes zijn van belang. Kijk ook eens bij Copywriting, want tekst optimalisatie is heel belangrijk. Kortom, een heleboel aspecten waar u op moet letten. Kunt u wel wat hulp gebruiken?

copywriting

Meer weten over onze dienstverlening?

Vraag ons om advies

Direct Contact

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Not readable? Change text. captcha txt