Web Ontwikkeling

Uw digitale voordeur.

Business Starter pakket

Wij ontwikkelen complete websites voor startende ondernemers. Professioneel online vanaf € 349,-

Direct online met een website voor startende ondernemers

Als u een net een bedrijf bent gestart, of van plan bent te gaan starten als ondernemer, dan wilt u dat potentiele klanten uw bedrijf kunnen vinden. Een goede website helpt u daarbij. Wij helpen starters met het bereiken van het gewenste publiek via het internet.

Ons small business pakket vanaf €349,00 bevat alle essentiele componenten voor een goede website.

Wat wij voor u doen

Wij bouwen voor u een complete website die u gemakkelijk zelf kunt beheren en indien gewenst kunt uitbreiden. De website maakt gebruikt van het WordPress CMS systeem en zal worden gebouwd op basis van uw specifieke wensen.

We zorgen dat de website perfect aansluit op de algehele uitstraling van het bedrijf. Hiervoor gebruiken we eventueel een bestaande huisstijl.

Als u nog geen huisstijl heeft voor uw bedrijf kunnen wij deze tevens voor u verzorgen en de website combineren met het ontwerp van een logo, visitekaartje of briefpapier.

Alvast een voorproefje?

In de afgelopen jaren hebben wij al talloze startende ondernemers op weg geholpen. In ons portfolio vindt u projecten waaraan wij hebben mogen werken. Kijk gerust eens rond!

Domeinnaam & Hosting

Wij regelen alles, dus ook de technische zaken. Bij het business starter pakket is stabiele webhosting en een domeinnaam inbegrepen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over bereikbaarheid of tijd te besteden aan het vergelijken van hostingpakketten. Bij het Business Starter pakket zit een Webhosting Basis pakket inbegrepen.

Onze hosting heeft alles wat u nodig heeft. Voldoende webruimte, onbeperkt dataverkeer en onbeperkt e-mail adressen. Als u meer wilt weten over onze hostingpakketten of een groter pakket wilt kunt u een compleet overzicht vinden op de hosting pagina.

v.a. € 349,00

Wat u kunt verwachten

  • Ongelimiteerd pagina’s toevoegen
  • Zelf uw website beheren
  • Standaard geschikt voor mobiel
  • Contact formulier
  • Bezoekersstatistieken
  • Basis zoekmachine optimalisatie
  • Betrouwbare hosting
  • Gratis Domeinnaam*
  • Producten- en/of dienstenportfolio

 Hulp nodig? Bel ons: 010 – 429 31 10

Direct Contact

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Not readable? Change text. captcha txt