Gebruik e-commerce platforms als Amazon en Bol.com om uw omzet te vier-voudigen!

Klantcase Fairweb

Succesvolle koppeling marketplaces

Meer omzet tegen lagere kosten door slimme automatisering

Hoe werkt het koppelen van een webshop met Bol.com of Amazon?

Een succesvolle koppeling met Bol.com, Amazon of een andere marketplace kan uw omzet maar liefst twee keer verdubbelen. Echter moeten er een aantal stappen doorlopen worden voordat dit punt bereikt kan worden. Als eerste moet er een verkopersaccount worden aangemaakt. Dat klinkt eenvoudig, maar daar komt meer bij kijken dan u denkt. Vervolgens moet er een integratie worden gemaakt tussen uw webshop en het platform. Ten slotte moeten er een aantal feeds en synchronisaties worden ingericht om alle gegevens up-to-date te houden. Hiermee zorgen we ervoor dat altijd de juiste producten, prijzen en voorraadinformatie correct wordt weergegeven.

Download Whitepaper

In het whitepaper “uw omzet verhogen met marketplaces” gaan we in op hoe e-commerce ondernemers hun bestaande business kunnen uitbreiden naar platformen om zo extra omzet te realiseren.

Specialist in koppeling en automatisering

Met onze kennis en ervaring weten we precies welke data elke specifieke marketplace nodig heeft. Op deze manier kunnen we op korte termijn zorgen dat uw producten netjes op de marketplaces staan en kunt u beginnen met succesvol verkopen via Bol.com, Amazon en andere marketplaces. Van alle marketplaces zien wij dat verkopen via Amazon en Bol.com het beste resultaat geeft. Met een goede koppeling hebben we al bij veel accounts voor meer omzet gezorgd in de praktijk zien we toenames van 50 tot wel 300 procent.  Wil je je webshop koppelen aan Bol.com of een andere marketplace en ontdekken hoe je meer omzet kunt genereren via dergelijke marketplaces? Lees dan onze whitepaper “Verhoog de omzet van je webshop via marketplaces”.

Welke impact heeft dit voor mij, en mijn bedrijf?

Om deze extra omzet te realiseren dient eerst bovengenoemde stappen gemaakt te worden. Met onze kennis en ervaring kunnen we dit binnen enkele weken realiseren (afhankelijk van verschillende factoren). De toename in het aantal orders is heel verschillend, maar in de praktijk zien we toenames van + 50% tot + 400%.

Als de koppeling is gerealiseerd, en uw account is goed ingericht, gaan we uw account onderhouden en optimaliseren. Daarnaast is adverteren op het platform een belangrijke factor voor het behalen van succes. En ook daarbij kunnen we u helpen.

Wilt u ook de omzet van uw webshop verhogen? Vraag ons Whitepaper aan over dit onderwerp. Of laten we samen een kopje koffie drinken. Bel ons: 010 – 429 31 10

Hoe vullen we deze belofte in?

  • Samenwerken doen we vaak op locatie van de opdrachtgever
  • We houden van een pragmatische aanpak
  • We regelen alles, alleen resultaat telt

Voordelen voor u:

  • 1 vast contactpersoon die uw situatie kent
  • 1-op-1 Full service dienstverlening
  • 1 gezamenlijk doel
  • Resultaat!

Zin in koffie en een goed gesprek?
Bel ons: 010 – 429 31 10

Direct Contact

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Not readable? Change text. captcha txt