Cloud computing

Overal toegang tot uw bestanden

Uw gegevens veilig delen

Onze Cloud service maakt bestaande software beschikbaar in een online omgeving. Altijd en overal bij uw software en data kunnen!

Cloud services

Cloud services houdt in, het via een netwerk (internet) beschikbaar stellen van hardware, software en data. Hierdoor hoeft u als gebruiker zelf niet te beschikken over deze middelen. U maakt er alleen, op aanvraag, gebruik van. De leverancier is en blijft verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud. Cloud services is dus een dienst waarmee schaalbare online diensten worden aangeboden.

Voordeel voor de gebruiker

Als gebruiker van deze middelen via “the cloud” kunt u dus zelf bepalen hoe, wie, wanneer en waar iemand er gebruik van kan en mag maken. Door het toekennen van rechten aan gebruikers kunt u zelf bepalen wie toegang heeft tot uw bedrijfsgegevens. Wij zorgen voor een actuele back-up, en de juiste beveiliging van uw gegevens.

3 soorten Cloud services

Applicaties in de cloud (Software as a service: SaaS). Hierbij biedt Fairweb applicaties aan via de cloud. Softwareprogramma’s die u kunt gebruiken via een webbrowser of op een smartphone of tablet.

Platform in de cloud (Platform as a service: PaaS). Hierbij biedt Fairweb een framework en de infrastructuur waarop de klant zelf haar functionaliteiten kan definiëren en eigen ontwikkelingen kan faciliteren.

Infrastructuur via de cloud (Infrastructure as a service: IaaS). Dit betreft servers, netwerken, opslagcapaciteit en andere infrastructuur.

Oplossing op maat

Cloud services is geen doel op zich. Het is een middel waarmee u technische zaken uitbesteed, en alleen gebruik maakt van de hard- en software die beschikbaar is. Dus zowel de keuze van welke soort service, als de inrichting van de oplossing (inclusief koppelingen tussen systemen), is helemaal afgestemd op uw situatie. Daardoor is het altijd een oplossing op maat.

Wilt u meer weten over wat Cloud services voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Fairweb.

 Hulp nodig? Bel ons: 010 – 429 31 10

Direct Contact

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Not readable? Change text. captcha txt