Web Ontwikkeling

Uw digitale voordeur.

Website laten maken

Uw complete website, webshop of web applicatie laten maken. Alles is mogelijk

Een website laten maken naar uw inzicht

Of u nu ondernemer, fotograaf, freelance kok, blogger of parachutist bent, wij maken voor u een website die perfect past bij uw persoonlijkheid of bedrijfsprofiel. U geeft in een persoonlijk gesprek aan wat uw eisen en wensen zijn. Wij verwerken dit tot een list of requirements aan de hand waarvan wij uw website maken.

Wij bieden voor verschillende branches een aantal standaard pakketten met vaste prijzen en een functielijst die aansluit op de werkzaamheden in deze branche. Meer informatie over deze pakketten kunt u vinden op onze prijzen pagina.

Domeinnaam & Hosting

Uiteraard wilt u niet eindeloos zoeken naar aanbiedingen en functielijsten van hostingproviders en domein registrars. Daarom hebben wij dit al voor u uit handen genomen en zijn hierbij tot de conclusie gekomen dat geen enkele externe partij voldoet aan onze eisen.

We besloten hiertoe hosting en domeinnaamregistratie in eigen beheer te nemen en aan te bieden bij al onze pakketten.U betaalt 1 prijs, en krijgt precies wat u nodig heeft om uw website optimaal te laten functioneren. Voor de technici onder ons hebben we alles toch nog even op een rijtje gezet.

 Hulp nodig? Bel ons: 010 – 429 31 10

Direct Contact

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Not readable? Change text. captcha txt