Software laten maken

Maatwerk applicaties.

Software ontwikkeling

Heeft u specifiek wensen, en kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij ontwikkelen software welke helemaal is afgestemd op uw bedrijfsprocessen.

Software laten maken voor uw bedrijf?

Wat is de beste software voor uw situatie? Wij helpen u om deze te vinden. Maar soms komen we voor uitdagingen te staan waar geen bestaande software voor beschikbaar is. Software voor hele specifieke situaties, of hele bijzondere bedrijfsprocessen. Dus dan maken we dat zelf!

Bestaat het niet? Dan kunnen we het maken…

Is dat niet kostbaar?

Software laten maken hoeft niet veel te kosten. Sterker nog, vaak gaat het om een relatief klein programma, met een beperkt aantal functies. Daardoor zijn de kosten ook schaalbaar: we bouwen alleen die functionaliteiten die we vooraf afspreken. Eventueel kunnen we dan later weer nieuwe functionaliteiten toevoegen. Geen grote automatiseringstrajecten maar een erg “Agile” manier van werken. Stap voor stap.

Ervaring

Inmiddels hebben we veel ervaring opgedaan in verschillende branches. We hebben applicaties geschreven en geïmplementeerd in verschillende talen en op diverse locaties. Alle applicaties die Fairweb voor u ontwikkelt, vallen onder onze serviceovereenkomst. Dus u loopt geen enkel risico.

Kijk voor meer IT consultancy op deze pagina, of neem contact met ons op via 010 – 429 31 10

 Hulp nodig? Bel ons: 010 – 429 31 10

Direct Contact

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Not readable? Change text. captcha txt