IT Consultancy

Data is key

IT Consultant met advies op maat

Advisering. Structurering. Verbetering.  Uw IT processen op orde met advies dat uw organisatie verder brengt.

Onze IT Consultancy is meer dan een advies

De IT Consultancy diensten van Fairweb blijven niet bij het adviseren van een product of dienst. Wij streven altijd naar het optimale. U heeft een wens op IT gebied die wij voor u gaan vervullen.

Of u nu een verbetering wilt aanbrengen in de workflow of wilt overstappen op een nieuw systeem voor het ondersteunen van één of meerdere taken binnen uw organisatie. Denk aan het automatiseren van bedrijfsprocessen, koppelingen tussen verschillende systemen om data meer inzichtelijk te hebben of andere technische problemen waar u een verbetering in zou willen zien. De basis ligt altijd in het in kaart brengen van de aspecten die voor u van belang zijn. Vervolgens komen wij met een advies en een plan om dit te implementeren.

luisteren

Luisteren is onze kracht

IT Consultancy is voor ons in één woord samen te vatten: Luisteren. U heeft een visie op IT- of operationeel gebied, onze taak is om dit als IT consultant samen met u om te zetten in een set haalbare doelen.

Dit is alleen mogelijk door u aan het woord te laten en waar nodig richting te geven. Wanneer we tot een werkbaar geheel zijn gekomen en u tevreden bent met ons advies kunnen we de daad bij het woord voegen en het advies omzetten in een werkend geheel. Bekijk eens op onze IT & Techniek pagina welke diensten wij onder andere aanbieden.

Betrokkenheid

Als IT Consultant voor uw bedrijf vinden wij het erg belangrijk om betrokken te zijn. Wij werken daarom vaak op locatie om zo een gedegen adviezen te kunnen geven die op maat zijn voor uw bedrijf. Bovendien geeft het ons de mogelijkheid om nieuwe kansen te zien en de juiste mogelijkheden te benutten. Korte lijntjes en snel handelen, daar houden wij van.

Benieuwd of wij u kunnen helpen? Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvend advies en bekijk de mogelijkheden.

Hoe vullen wij deze belofte in?

  • Samenwerken doen wij vaak op locatie van de opdrachtgever
  • We houden van een pragmatische aanpak
  • Alleen resultaat telt

Voordelen voor u

  • 1 vast contactpersoon die uw situatie kent
  • 1-op-1 full service dienstverlening
  • 1 gezamelijk doel
  • Resultaat!

Meer weten over onze dienstverlening?

Vraag ons om advies

010-4293110

Direct Contact

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Not readable? Change text. captcha txt