Onze Diensten

Wat uw uitdaging ook is, wij vinden een oplossing.

Wat we doen?

Alles op het gebied van IT en Marketing.

Onze diensten:

IT Consultancy

Mijn data staat in verschillende systemen. Kan dat efficiënter? Wij doen een analyse en geven advies over uw IT-landschap. Alles is mogelijk.

Meer over IT consultancy

Marketing Consultancy

Welk kanaal moet ik inzetten, en hoe? Welke doelgroep moet ik bewerken, en hoe bereik ik die? Hoe zit het met mijn 4P’s? Wie kan me helpen met mijn marketing?

Meer over Marketing Consultancy

Web ontwikkeling

Web ontwikkeling stopt niet bij het bouwen van een website. Wij kunnen u adviseren in alle web gerelateerde IT systemen en deze voor u realiseren, zowel lokaal als in de cloud.

Meer over Web ontwikkeling

Software ontwikkeling

Kunt u niet de juiste software voor uw bedrijf vinden? Wij ontwikkelen software welke helemaal is afgestemd op uw bedrijfsprocessen.

Meer over software ontwikkeling

Webshops

Verkoop van uw producten via internet. Geen enkele onderneming kan zonder een aankoop- of inschrijfmogelijkheid op zijn website.

Meer over webshops

API koppelingen

Mijn klantdata staat in verschillende IT systemen. Kan dat niet eenvoudiger? Wij zorgen ervoor dat die verschillende systemen met elkaar kunnen praten.

Meer over API koppelingen

Add-ons / Plug-ins

Extra functionaliteiten toevoegen aan uw applicaties, zoals uw webshop, of WordPress? Wij helpen u met het selecteren, implementeren en eventueel ontwikkelen van de juiste add-ons of plug-ins.

Meer over Add-ons / Plug-ins

Zoekmachine Adverteren

Hoe kan ik bijhouden wat er allemaal gebeurt met mijn uitingen? Wij analyseren en beheren uw campagnes, en sturen bij waar dat kan en/of moet, voor een optimaal resultaat.

Meer over campagne management

Zoekmachine optimalisatie

Hoe wordt mijn site (beter) gevonden op internet? Hoe krijg ik meer bezoekers op mijn website? Wij zorgen ervoor dat uw doelgroep u vind op internet.

Meer over zoekmachine optimalisatie

Cloud Services

Overal en altijd toegang tot uw bestanden, e-mail en favoriete office programma’s meer met onze cloud oplossingen. Voor een klein bedrag per maand werkt u al in de cloud.

Meer over cloud services

Hosting en Domeinnaam

Voor een website heeft u een domeinnaam nodig en een webruimte om uw website te hosten. Uiteraard leveren wij naast complete pakketten ook deze diensten apart.

Meer over hosting en domeinnaam

E-mail Marketing

Een goede e-mailstrategie zorgt voor de juiste, relevante boodschap, op het juiste moment, bij de juiste persoon.

Meer over e-mail marketing

Event Marketing

Hoe kan ik (meer) rendement halen uit een beursdeelname? Hoe/waar kan ik mijn klanten persoonlijk ontmoeten? Hoe kan ik mijn producten laten zien? Fysieke beleving rondom uw merk, en mensen ontmoeten elkaar.

Meer over event marketing

Multi Channel campagnes

Ik wil één boodschap, en die wil ik steeds herhalen, maar hoe pak ik dat gestructureerd aan? Dezelfde boodschap via verschillende kanalen, tegelijk, voor meer impact

Meer over multi channel campagnes

Drukwerk

Ik wil een folder of poster laten maken. Wie kan me helpen? Folders, briefpapier, enveloppen, vlaggen, banners, relatiegeschenken, enz.

Meer over drukwerk

Social Media

Moet ik Social Media inzetten? Wat kan ik bereiken met Social Media? Uw imago opbouwen en berichten/foto’s delen op een informele manier.

Meer over social media

Content

Wie kan voor mij een mooi logo en een mooie huisstijl maken? Ik mis goede beelden van mijn product/dienst. Wie kan goede teksten schrijven? Goede content is essentieel.

Meer over content

Zin in koffie en een goed gesprek?
Bel ons: 010 – 429 31 10

Direct Contact

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Not readable? Change text. captcha txt