Grafisch ontwerp

Logo, Huisstijl, Fotografie, Webdesign

Grafisch Ontwerp & Fotografie

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden.

Geef uw bedrijf een nieuw gezicht, laat uw logo, huisstijl en promotiemateriaal door ons ontwerpen.

Is Grafisch ontwerp belangrijk?

Het belang van Grafisch ontwerp is duidelijk als men weet dat grote bedrijven enorm veel geld uitgeven aan huisstijl, vormgeving en uitstraling van hun merk/bedrijf. Een aparte afdeling “huisstijl bewaking” is bij deze bedrijven heel normaal. Waarom? Zij weten hoe belangrijk het is om consistent te zijn in hun uitingen. Belangrijk voor de merkbeleving, maar ook voor de herkenbaarheid.

Design

Het belang van beelden

We kennen allemaal de uitdrukking: een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Onbewust ontvangen wij de boodschap die een goede foto uitstraalt. En dat is precies wat we willen bereiken: het overbrengen van een (positief) gevoel. Door gebruik te maken van goede foto’s, en binnen een bepaald thema te blijven, kunnen we dat positieve gevoel oproepen.

Als we het belang van Grafisch ontwerp en goede beelden onderschatten, is het effect van alle uitingen veel minder. Kijk voor meer informatie over dit onderwerp op onze Marketing Consultancy pagina

Logo Ontwerp

Uw logo is het boegbeeld van uw bedrijf. Een herkenningspunt voor uw klanten en relaties, daarom is het belangrijk dat het logo duidelijk uw bedrijfsnaam weergeeft. Daarnaast moet het design zo zijn dat het blijft hangen in iemands hoofd. Kleur- en vormgebruik is hierbij essentieel.

Huisstijl Ontwerp

Het aan te raden de gehele huisstijl (visitekaartjes, briefpapier, enveloppen etc.) aan te passen aan het logo ontwerp. Zo wordt eenheid gecreëerd in het beeld dat u uitdraagt. Wij verzorgen voor u het gehele proces, van tekentafel tot drukker.

Promotiemateriaal

In deze digitale wereld kiezen veel organisaties voor digitale promotiemethoden. Echter worden ook de ‘ouderwetse’ papieren promotiematerialen nog regelmatig gebruikt. Wij verzorgen ook het ontwerp en het drukken voor deze producten.

Meer weten over grafisch ontwerp / fotografie?
Bel ons: 010 – 429 31 10

Direct Contact

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Not readable? Change text. captcha txt