Zoekmachine Optimalisatie
Meer bezoekers, meer omzet

Vindbaar op internet

Uw website genereert bezoekers, maar wat u écht wilt zijn conversies. Getoond worden in de zoekresultaten van zoekmachines als Google en Bing is één ding. Maar u wilt bezoekers die op uw website komen en daar blijven.

Wij zorgen ervoor dat uw website bezoekers genereert die ook blijven. U wilt met uw website een bepaald doel bereiken, meestal is dit het aanzetten van bezoekers tot een bepaalde actie. Met onze ervaring in zoekmachine optimalisatie en de mogelijkheid om uw website aan te passen kunnen wij, samen met u dit doel nastreven.

Hoe doen we dat?

Door uw website te analyseren en kritisch te kijken hoe uw website scoort op de belangrijkste punten voor zoekmachine optimalisatie creëren wij een goed beeld van de huidige status van de website. Dit is het vertrekpunt voor het verbeterproces waarmee we de verbeterpunten in beeld brengen.

We adviseren u in het doorvoeren van wijzigingen die de vindbaarheid van uw website ten goede komen en we maken u wegwijs met een tool die u kunt gebruiken om het groeiproces in de gaten te houden. Tevens geven wij u een aantal tips mee die u kunt gebruiken om in de toekomst zelf verder te bouwen aan SEO.