2017, Nieuwe kansen nieuwe doelen

2016 heeft eergisteren plaatsgemaakt voor 2017. Voor veel mensen betekent dat een nieuwe start, een fris jaar met nieuwe kansen. Zo ook voor ons.

Het afgelopen jaar was een jaar waarin we veel nieuwe dingen hebben geleerd, in contact zijn gekomen met interessante mensen en deel hebben uitgemaakt van vele mooie projecten. Als voor ons 1 kernwoord moet worden gegeven aan het jaar 2016 is dat “aanpassen”.

Charles Darwin zei het al: “Het is niet de sterkste van een soort die overleeft, ook niet de intelligentste. Wel degene die zich het beste aan veranderingen kan aanpassen”. En hij had gelijk. In veel opzichten hebben we ons moeten aanpassen: uiteraard aan de wensen van de klant, maar ook aan nieuwe standaarden voor ons vakgebied en de veranderingen in de markt. Dat betekende veel nieuwe dingen uitproberen en leren van de fouten onderweg.

Dit alles heeft ervoor gezorgd dat we 2017 kunnen starten met een hoop nieuwe kennis, nieuwe ideeën en een heldere visie voor de toekomst. En wat dat inhoudt?

Meer specialisatie

Tot nu toe was Fairweb een multidisciplinair mediabedrijf met de focus op het leveren van een compleet pakket aan diensten voor zzp en mkb.  In 2017 zal de focus meer worden gelegd op het web. Het doel blijft het leveren van een compleet pakket. Alles wat nodig is voor een succesvolle website, webshop of maatwerk applicatie. Van ontwerp en ontwikkeling tot hosting, beheer en onderhoud.

Mobiele apps

Wat tot op heden miste in ons dienstenpakket was de ontwikkeling van apps voor mobiele apparaten. In 2017 gaan wij van start met het maken van apps voor iOS, Android en Windows Phone. Vanwege de groeiende vraag en onze drang om “JA” te willen zeggen tegen elke opdracht was dit een logische vervolgstap.

WordPress Hosting

In het 3e kwartaal van 2016 zijn wij in samenwerking met een aantal klanten begonnen met een proefperiode voor gespecialiseerde WordPress hosting. Aangezien veel van onze klanten gebruikmaken van het wordpress systeem hebben wij hostingpakketten in ons assortiment opgenomen die speciaal zijn ingericht voor het draaien van wordpress sites. Dit bleek een succes! De klanten die hebben meegedaan aan deze proefperiode waren allemaal zeer te spreken over de betere benchmarking resultaten en in de praktijk snellere en stabielere websites. Vanaf 2017 bieden wij deze gespecialiseerde hosting dus aan voor al onze klanten die een wordpress website hebben.

Koppelingen, add-ons en plugins

In het verlengde van onze specialisatie op web gerelateerde diensten ligt ook het ontwikkelen van maatwerk software. Voor verschillende klanten hebben wij in 2016 maatwerk systemen geleverd en plug-in’s of add-on’s gebouwd voor bestaande systemen. Ook dit jaar hopen wij hiermee weer klanten verder te kunnen helpen.

En verder?

Alle overige diensten blijven uiteraard bestaan in hun huidige vorm. U kunt nogsteeds bij ons terecht voor:

  • Het ontwerpen van logo’s, visitekaartjes, briefpapier en andere grafische objecten.
  • Het leveren van drukwerk, banners, spandoeken en belettering
  • Cloud diensten
  • IT Consultancy

Naast al het bovenstaande blijven we ons aanpassen waar nodig, nieuwe diensten toevoegen, bijleren, vallen, opstaan en verbeteren. Alles om u te ondersteunen, nu en in de toekomst met in het achterhoofd ons motto:

No Nonsense.

 

Wij wensen al onze klanten en relaties een gelukkig, gezond en vooral succesvol 2017 toe!

Leave a Comment